Halutessasi tuotteitasi myyntiin, ota yhteyttä tai tule käymään!

SOPIMUSEHDOT

*Myyntipaikan hinta on 35e/kk (plus ALV) ja myynnistä 20% provisio.

*Jos tuotteesi ovat myynnissä ainoastaan marras- ja joulukuun, tällöin kuukausivuokra on korkeampi, joka päätetään vuosittain erikseen.

2023 marraskuu ja joulukuu 60€ +alv / kk

*Myyntipaikka sisältää tuotteiden näyttävän ja myyvän esillepanon ja mainostuksen sosiaalisessa mediassa. (facebook, instagram) Pidämme myös huolen tuotteittesi riittävyydestä ja ilmoitamme mikäli jokin tuotteesi on loppunut tai vähissä.


*Tuotteet tulee toimittaa Puoti & Kahvila Ihanaan valmiiksi hinnoiteltuina sisältäen myyjänumeron, minkä saat kun teet päätöksen toimittaa meille tuotteitasi myyntiin.

*Tuotteet ovat valmistajan/tuotteiden toimittajan omaisuutta/vastuulla kunnes ne myydään asiakkaalle. Myös varkauden ja ilkivallan osalta tuotteista vastaa valmistaja/tuotteiden toimittaja.
Tulipalon tai vastaavan suurvahingon osalta tuotteista vastaa Puoti & Kahvila Ihana.

*Myynti ilmoitetaan aina seuraavan kuukauden alussa ja myynti laskutetaan Puoti & kahvila Ihanalta, ellei muutoin ole sovittu.
Myyntierittelyä ei ole saatavilla vaan ainoastaan koko myynnin yhteissumma.
Laskuta myynnit aina saman kuukauden aikana kun sen saat, ei voi kerätä myyntejä ”pankkoon.”

*Ilmoita kuluvan kuukauden 20.päivään mennessä myynnin lopettamisen.
Muutoin myynti jatkuu automaattisesti seuraavan jakson.

*Myyntijakson loputtua myymättä jääneet tuotteet palautetaan postitse mikäli et saa niitä noudettua. Postitse palautettavien tuotteiden osalta myyntipaikanhaltijan tulee toimittaa Puoti & Kahvila Ihanalle pakettikortti tai vastaava tuotteiden palautusta varten.

*Meille voi lähettää omista tuotteista kuvia mitä haluat, että julkaisisimme. Kuvien lähettäminen ei kuitenkaan sido Puoti & kahvilaa käyttämään kuvia.
Mainosta myös omilla kanavilla, että juuri sinun tuotteesi on Puoti & kahvila Ihanassa.


*Sopimus tehdään 2kk ajaksi kerrallaan. Puoti & Kahvila Ihanalla on oikeus lopettaa sopimus tämän jälkeen, ellei myyntiä ole tullut. Tämä on molempien osapuolien eduksi.

*Toivomme mainostusta myös omissa medioissasi, että tuotteitasi on ostettavissa meiltä.

*Mahdollisista muutoksista sopimuksissa keskustelemme aina ensin tuotteiden toimittajien kanssa.


Hyviä myyntejä toivotellen!
Niina, Anne ja Ari