Halutessasi tuotteitasi myyntiin, ota yhteyttä tai tule käymään!

SOPIMUSEHDOT

Voimassa 1.3.2024 alkaen.

Myyjän täytyy olla alv -velvollinen. Myynnin loppusummasta peritään 35% myyntiprovisio.

*Myyntipaikka sisältää tuotteiden näyttävän ja myyvän esillepanon ja mainostuksen sosiaalisessa mediassa. (facebook, instagram) Pidämme myös huolen tuotteittesi riittävyydestä ja ilmoitamme mikäli jokin tuotteesi on loppunut tai vähissä. Ethän unohda seurata siis sähköpostejasi yms. Toivomme nopeaa vastausta yhteydenottoihimme :)


*Tuotteet tulee toimittaa Puoti & Kahvila Ihanaan valmiiksi hinnoiteltuina sisältäen myyjänumeron, minkä saat kun teet päätöksen toimittaa meille tuotteitasi myyntiin.

-Myös täydennystuotteissa täytyy olla hinnat sekä myyjänumero.

*Tuotteet ovat valmistajan/tuotteiden toimittajan omaisuutta/vastuulla kunnes ne myydään asiakkaalle. Myös varkauden ja ilkivallan osalta tuotteista vastaa valmistaja/tuotteiden toimittaja.
Tulipalon tai vastaavan suurvahingon osalta tuotteista vastaa Puoti & Kahvila Ihana.

*Myytyjen tuotteitten summa ilmoitetaan aina seuraavan kuukauden alussa ja myynti laskutetaan Puoti & kahvila Ihanalta mahdollisimman nopeasti. Näin saamme kirjanpitomme pysymään ajan tasalla. Vältäthän sitä, että joutuisimme muistuttelemaan laskutuksestasi. Myyntejä EI voi kerätä "pankkoon"
Myyntierittelyä eri tuotteista ei ole saatavilla vaan ainoastaan koko myynnin yhteissumma.

*Jos lopetat myynnin kokonaan, ilmoita siitä kuluvan kuukauden 20. päivään mennessä. Muutoin myynti jatkuu automaattisesti.

*Myyntijakson loputtua myymättä jääneet tuotteet palautetaan postitse mikäli et saa niitä noudettua. Postitse palautettavien tuotteiden osalta myyntipaikanhaltijan tulee toimittaa Puoti & Kahvila Ihanalle pakettikortti tai vastaava tuotteiden palautusta varten.

*Meille voi lähettää omista tuotteista kuvia mitä haluat, että julkaisisimme. Kuvien lähettäminen ei kuitenkaan sido Puoti & kahvilaa käyttämään kuvia.
Mainosta myös omilla kanavilla, että juuri sinun tuotteesi on Puoti & kahvila Ihanassa.

*Sopimus tehdään 2kk ajaksi kerrallaan. Puoti & Kahvila Ihanalla on oikeus lopettaa sopimus tämän jälkeen, ellei myyntiä ole tullut. Tämä on molempien osapuolien eduksi.

*Toivomme mainostusta myös omissa medioissasi, että tuotteitasi on ostettavissa meiltä.

*Mahdollisista muutoksista sopimuksessa löytyy täältä infosivulta.


Hyviä myyntejä toivotellen!
Niina, Anne ja Ari